Barangsiapa diberi nikmat lalu ia bersyukur... ketika dicoba ia bersabar... dan ketika berbuat dosa ia beristighfar,,

maka akan masuk surga lewat pintu manapun yang ia kehendaki

Neno's Award


NENO’s AWARD,,, this is my first award, thanks to Ghielz for the award! Now I’ll present this award to all bloggers who are visit here! feel free to copy+paste the award link code below this post to your blog & don’t forget to leave yr message/comment before u grab and after u publish it, so i can leave my message in yr blog too!

Here is the rule if you got the award Dancing

1. Put the award on your blog
2. Put the blogger links who gives you the award on your blog
3. Give it to another blogger
4. Put the links of bloggers who you give the award
5. Leave your message/comment on their blog so they will know u give them award

in bahasa :

NENO’s AWARD,,, ini award sy yg pertama, terima kasih bwt Ghielz (sobat sekaligus guru gw) Neno’s Award ini sy persembahkan untuk semua sahabat blogger yg mampir di blog ini! Silahkan untuk meng-coppas link di bawah postingan ini ke blog sobat & jgn lupa tuliskan komentar sobat sebelumnya dan kembali tuliskan pesan/komentar setelah sobat membuat postingan di blog sobat tentang Neno’s Award ini, supaya sy dapat memberikan komentar balik di blog sobat!

Ini peraturannya Dancing

1. Letakan logo/award di blog sobat
2. Pasang link blog yg telah memberi award pada sobat
3. Berikan ke sesama sobat blogger
4. Pasang link blog lain yg sobat berikan award
5. Tinggalkan pesan di blog mereka

copy+paste this link to grab the award

Peace Sign NB: untuk award #2 dari Ridwan & award #3 dari Agus Alfian, maapin sob msh blom kelar PR-nya!

Related Posts :



21 comments:

Meryl (proud pinay) said...

Hi aby, thank you so much for the award. I really appreciate it friend. However, I already receive that kind of award before. But friend, I included your name(with link) in my previous post. Kindly check it... here's the link:

http://www.mymeryl.com/2009/03/award-from-david-and-sahm.html

thank you so much friend. Have a great day! Selamat!

Aby said...

@ Festival Motor :
makasih ya sob!

@ Mas Budhi (B'jue Corner) :
ur welcome, sir!

@ Meryl :
aww..thats very nice, u r really kind person..thanks a lot!

pussonton said...

numpang comment bos.. 4shared qqqqqqqq

AUGUSTINIANS said...

THANK YOU MY FRIEND! GOT AN AWARD FOR YOU TOO! HERE ARE THE LINKS...

http://sasmyschool.blogspot.com/2009/04/bloggers-award.html

http://sasmyschool.blogspot.com/2009/04/friendly-and-smart-blogger-awards.html

JUST GRAB IT OK!

Harry Nisar said...

Komentar saya koq belum ada ya,tadi sudah di postkan, oke sekali lagi deh, terima kasih buat bro Aby untuk awardnya,sudah dipasang,nanti saya berikan lagi kepada teman-teman blogger lainnya,tapi gak bisa buru-buru,oke. Salam persahabatan untuk semua. cheers.

Valter said...

Thank you for the award, happy for reminding of me, congratulations. Hugs Valter.

Meryl (proud pinay) said...

hi aby, congratulations!

By the way friend, i have a tag for you.here's the link:

http://www.mymeryl.com/2009/04/international-bloggers-community.html

Hope you will grab it .thanks friend.

ghielz said...

wew.......busyet dech, baru mampir and baru baca nie....cut..cut...kok saya jadi guru nie, si bos bisa-bisa aj...hehehe, nuhun bos,,,,,,

KangJoko said...

waduh.. makasih banyak ya award nya semoga sukses selalu

-aTie- said...

thank u for dropin by @ my blog =)

ridwan171 said...

saya copas awardnya makasih sob....syuqron

hifni said...

waah,,aku boleh ambil awardnya nga mas??? pengeeenn....

peluangbisnis said...

selamat ya awardnya........bisa di pasang nich :D

KISTA said...

info yang sangat menarik sekali gan..

ANAK AMAN said...

keren brader, saya sangat terbantu dengan adanya info kaya gini...

Post a Comment